Конкурс на заміщення вакантної посади директора Кочержинського НВК

13.08.2018 09:24

Про проведення  конкурсу на заміщення вакантної посади

директора Кочержинського НВК

 

Паланська сільська рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора  Кочержинського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області,  що розташований за адресою: вул.Соборна 1А, с. Кочержинці.

Вимоги до кандидатів на посаду: громадянство України, вільне володіння українською мовою, вища освіта ступеня не нижче «магістра» та стаж педагогічної роботи не менше трьох років,  наявність організаторських здібностей.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи: заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста); копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання; довідку про відсутність судимості; мотиваційний лист, складений у довільній формі. Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Складові конкурсного відбору: перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої   освіти;  перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання; публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, порядку проведення конкурсу надає відділ організаційно-кадрової роботи Паланської сільської ради.

Оголошення та положення  про проведення конкурсу, питання для підготовки до іспиту та зразок ситуаційного завдання буде розміщено на офіційному сайті Паланської сільської ради та Кочержинського НВК. Термін подання документів – впродовж  30 календарних днів з дня оголошення. Бажаючим взяти участь у конкурсі звертатись за адресою: м.Умань, вулиця Залізняка, 2а, кімната 317.